Cross Training

Cross Training on liikuntamuoto, jonka tunneilla hypitään, juostaan, nostetaan, soudetaan, käytetään kahvakuulia ja oman kehon painon avulla tehtäviä liikkeitä. Tunneilla korostetaan ihmisen luonnollisia liikeratoja ja toiminnallisuutta. Cross Training on liikuntamuoto, joka herättää sisäisen atleettisi henkiin.

CT-VOIMA

Harjoituksissa keskitytään voimapainotteiseen harjoitteluun CrossTraining menetelmällä ja se sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Tunnilla tehdään voimaharjoitteluliikkeitä sykettä nostavalla mielenkiintoisella tavalla. Apuna käytetään mm. omaa kehoa, painoja ja kahvakuulia.

CT- KESTÄVYYS

Kestävyyteen keskittyvää CrossTraining harjoittelua, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta. Tunnilla käytetään omaa kehoa, kahvakuulia, hyppynarua sekä juostaan ja soudetaan.

CT- MIX

Tämä Crosstraining tunti yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla.

CT- CHALLENGE

Challenge-tunnilla haastat itsesi rankempien ja haastavampien liikkeiden sekä treenien avulla. Kuukausittain vaihtuvat ohjelmat mahdollistavat lyhyen aikavälin kehityksen seurannan. Viikkotasolla Challenge-tunneilla on eri teemat: maksimivoima, kestävyys sekä näiden yhdistelmä (mix). Tunti soveltuu kurssin käyneille sekä enemmän lajitaustaa omaaville treenaajille.